Лазаренко впевнений, що його справу “поховають” після виборів Президента

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 25.12.2009 02:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8776

“Справу Лазаренка” буде “поховано” в Україні одразу після президентських виборів, і це станеться незалежно від того, хто їх виграє.

Павло Лазаренко

Про це заявив сам Павло Лазаренко, який відбуває зараз кримінальне покарання у Сполучених Штатах Америки.

Як повідомили в прес-службі ВО "Громада", П.І. Лазаренко підкреслив: "Справу Лазаренка" в Україні "поховають". Це станеться незалежно від того, хто виграє президентські вибори. Адже вона з самого початку була сфальсифікована з однією метою - забезпечити перемогу Кучми на президентських виборах 1999 року! Тепер же вона гальмується з іншої, менш пов'язаної з політикою причини, - просто одній рейдерській групі захотілося заволодіти власністю моїх ділових партнерів до моменту мого повернення в Україну. Задля цього в українських мас-медіа періодично і піднімається тема Лазаренка ".

Коментуючи заяви окремих політиків про те, що якщо Лазаренко і повернеться в Україну, то дуже нескоро, екс-прем'єр відзначив: "А ви не забувайте, що 30 травня 2010 нас очікують і вибори до місцевих рад. Мої політичні опоненти вже сьогодні розгорнули потужну інформаційну кампанію з тим, щоб послабити вплив партії "Громада" на політичне життя Дніпропетровської області. Адже, по суті, ми залишаємося єдиною політичною силою, яка послідовно відстоює інтереси регіону, протистоїть корупції та рейдерству... Якби не наше представництво в обласній і міській раді, Дніпропетровщина не дорахувалася б десятків мільйонів гривень, які, звичайно ж, осіли б в руках тих ділків, які сьогодні вважають себе господарями Придніпров'я. Саме вони і розпускають плітки, - мовляв, нема чого орієнтуватися на "Громаду", її лідер все одно не скоро повернеться в Україну, а без нього цю партію не можна назвати повноцінною політичною силою ".

За словами Павла Лазаренко, зараз в Дніпропетровській області розгортається боротьба проти його ділових партнерів: людей за сфабрикованими рішеннями суду рейдерським шляхом позбавляють власності, їм погрожують розправою.

"Ви знаєте, що за особистим наказом міністра внутрішніх справ Юрія Луценка моєму братові Івану Лазаренко була надана охорона МВС. Хто за цим стоїть? Звичайно ж, люди, які будь-якими шляхами намагаються обмежити вплив "Громади "на політичне життя Дніпропетровщини. Але я впевнений, - їхні намагання не мають сенсу... "Громада" після 30 травня 2010 року не тільки не скоротить, а значно збільшить своє представництво в місцевих органах влади ", - упевнений Павло Лазаренко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.