Тарифна війна. Космоса викликали у суд

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 25.12.2009 15:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8784

Шевченківський районний суд міста Києва виписав повістку київському міському голові Леоніду Черновецькому із вимогою з’явитись на розгляд адміністративної справи за позовом лідера блоку свого імені у Київраді Віталія Кличка.

Про це повідомила прес-служба Блоку.

Як відзначили в прес-службі, Блок вимагає в суді визнати не чинним розпорядження, яким було встановлено «додаткові послуги» ЖЕКів столиці. Засідання призначене на лютий 2010 року.

В прес-службі також повідомили, що радник Черновецького Казбек Бектурсунов відмовив судді Шевченківського райсуду Києва В. Остапенку у публікації в газеті «Хрещатик» обов’язкового оголошення про слухання справи.

Згідно із повідомленням, Бектурсунов мотивував свою відмову «тим, що ані суд, ані Кодекс адміністративного судочинства України для нього «не указ».

Як повідомлялося раніше, 28 грудня 2009 року о 16:00 у Шевченківському районному суді відбудеться розгляд адміністративного позову Блоку щодо скасування розпорядження Київської міської державної адміністрації від 31.08.09 про встановлення тарифів


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.