Найбільша в світі карета швидкої допомоги почала працювати в Дубаї

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 28.12.2009 04:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8792

Незвичайний новорічний подарунок отримали на минулому тижні жителі емірату Дубай (ОАЕ). У розпорядження органів охорони здоров’я емірату надійшой унікальний, найбільший в світі автомобіль швидкої допомоги.

Дубайці з подивом зустрічають на вулицях міста карету швидкої допомоги більш ніж 20-метрової довжини. Фото - www.mirayafm.org

Дубайці з подивом зустрічають на вулицях міста карету швидкої допомоги більш ніж 20-метрової довжини, яка може вміщати до 100 хворих з легкими недугами або більше 40 важко травмованих пацієнтів, повідомляє в п'ятницю газета "Аль-баян".

Карета швидкої допомоги, що коштує понад 1,6 млн. доларів, зроблена на базі шасі автобуса за спеціальним замовленням в Німеччині на випадок непередбачених обставин, коли виникне необхідність в наданні невідкладної медичної допомоги десяткам людей.

Пересувний госпіталь має, за інформацією газети, реанімаційне, хірургічне, пологове і рентгенівське відділення, які оснащені найсучаснішим медичним устаткуванням. Машина забезпечена космічним і телевізійним зв'язком.

Дубайська карета швидкої допомоги, яку обслуговують чотири лікарі, вже зареєстрована в книзі рекордів Гіннеса як найбільший в світі спеціалізований пересувний медичний центр.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.