Фанати двічі засудженого кандидата в Президенти влаштували погром в штабі опонента

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 28.12.2009 15:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8798

Сьогодні, 28 грудня, скоєно бандитський напад на штаб Блоку Юлії Тимошенко в Антрациті Луганської обл., в результаті якого постраждали п`ять осіб, розбито оргтехніку і меблі.

У Луганській області прихильники Януковича розгромили штаб БЮТ

Про це УНІАН повідомили в Луганському обласному штабі БЮТ.

Силами місцевих активістів БЮТ і за допомогою співробітників міліції зловмисників затримано. Серед нападаючих на штаб були одна жінка і троє чоловіків.

«Сьогодні вранці до нас у штаб зайшла жінка, і, не відрекомендувавшись просто з порогу, одразу ж почала ображати і звинувачувати нас у тому, що ми не підтримуємо Віктора ЯНУКОВИЧА і Партію регіонів, - наводить прес-служба Луганського обласного штабу БЮТ слова начальника антрацитівського штабу БЮТ Анатолія ОРЯБИНСЬКОГО.

- Ми одразу збагнули, що маємо справу не просто з неадекватною реакцією чи хуліганською витівкою, а з навмисною провокацією».

За його словами, у відповідь на всі спроби втихомирити хуліганку, вона вискочила на вулицю, де в машині на неї чекали троє чоловіків. «Буквально через декілька секунд ці люди вбігли до нас в офіс і сходу почали ламати меблі, накинулися на співробітників штабу з кулаками. Декілька чоловік дістали тілесні ушкодження», - повідомив А.ОРЯБИНСЬКИЙ.

Завдяки діям співробітників антрацитівського штабу, а також міліції зловмисників вдалося затримати. Зараз правоохоронці проводять з ними слідчі дії.
У штабі нагадали, що це не перший напад на активістів БЮТ на Луганщині.

«Ми рішуче вимагаємо припинити практику адміністративного тиску і залякування громадян. Винні у скоєному в Антрациті повинні бути належним чином покарані. Ми вимагаємо від співробітників міліції, а також місцевих органів влади всіляко припиняти такі спроби», - сказано в заяві Луганського обласного штабу БЮТ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.