Віктор Ющенко довів, що він послідовний учень Леоніда Кучми

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 28.12.2009 16:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8802

Віктор Ющенко взявся за реанімацію замовних кримінальних справ, які заводились ще президентом Кучмою на усіх, хто не хотів миритися з авторитаризмом в Україні.

Про це заявив Перший заступник Голови фракції БЮТ у Верховній Раді України Андрій Кожем’якін, коментуючи заяви Віктора Ющенка щодо судимостей членів команди БЮТ, повідомила прес-служба.

«Ющенко вкотре довів, що він дуже хороший і послідовний учень Леоніда Кучми», – сказав Андрій Кожем’якін. «На закінчення свого президентського терміну він, як і Кучма, вирішив увіковічнити свою присутність у владі шляхом змін до Конституції. Коли йому це не вдалося він почав мріяти про те, щоб кинути за грати усіх своїх опонентів, як це робив Леонід Кучма у 2002 році, намагаючись ув’язнити Юлію Тимошенко за фальсифікованою кримінальною справою», - додав він.

Андрій Кожем’якін також наголосив на тому, що усі ці замовні кримінальні справи, про які говорив Віктор Ющенко, луснули, як мильні бульбашки, а невинуватість людей, які у них фігурували, була доведена у судах не однієї інстанції. «А от ті кримінальні справи, провадження яких було незаконно припинене, як наприклад по штучному банкрутству банку «Україна», ще чекають на своє продовження. Очевидно, саме тому Віктор Ющенко періодично впадає в істерику і намагається обвинуватити всіх і вся», - підкреслив він.

«Віктор Ющенко, людина, з якою Україна пов’язувала надії на те, що з кримінальними справами на замовлення, ув’язненням опонентів, замовними вбивствами політичних діячів і журналістів буде покінчено раз і назавжди нарешті показала свою справжню сутність», - заявив народний депутат.

«Зрадництво, обливання брудом, безпідставні обвинувачення своїх недавніх союзників – близькі по духу для Віктора Ющенка. Тому нічого дивного немає у тому, що він з задоволенням перетворився на рупор виголошення замовного компромату у штабі Віктора Януковича. Очевидно, він сподівається хоча б таким чином випросити собі бодай якесь тепле місце при Януковичу і таким чином уникнути власної відповідальності», - сказав на завершення Андрій Кожем’якін.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.