Президент Ющенко продовжує розповідати, що переговори ведуться

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 4.01.2010 16:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8831

Віктор Ющенко переконаний в необхідності об’єднання демократичних сил на виборах Президента України

Про це Глава держави заявив під час зустрічі з представниками засобів масової інформації західних областей.

Зокрема Ющенко констатував, що у демократичному таборі сьогодні існує «велике різноманіття». «І тут ми говоримо про зусилля, які повинні об’єднати кандидатів навколо одного проекту. Мені б хотілося, щоб такий сценарій мав перспективу», - сказав Президент.

На його переконання, консолідація навколо одного кандидата значно полегшить демократичним силам проведення першого туру виборів.

«Особливість проведення виборів Президента України полягає в тому, що перемога формується у першому турі», - сказав Ющенко. Він повідомив про те, що відповідні переговори ведуться на робочому рівні і він так само бере в них участь через свого представника. «Перемовини ведуться, але не мною особисто, а моєю командою», - сказав Президент.

Він висловив переконання, що такі переговори будуть результативними. «Переконаний, у критичний момент доля нас об’єднає. Я сподіваюся, що мої слова почують мої друзі, мої партнери з демократичного блоку і ми проведемо ці два тижні в успішному діалозі і вийдемо на єдиного кандидата», - підкреслив Ющенко.

Він додав, що не менш важливим є і те, що доля виборів, зокрема першого туру, знаходиться в руках кожного, хто має право голосу. «В цих умовах найкраще, найпродуманіше - апелювати до виборця», – сказав Президент.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.