Сіамські близнюки Кучми. Як Ющенко агітує за Януковича

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 8.01.2010 15:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8847

Принижуючи прем’єр-міністра України, кандидата в Президенти України Юлію Тимошенко, Президент України Віктор Ющенко виступає агітатором лідера Партії регіонів, кандидата в Президенти Віктора Януковича.

Про це директор Інституту філософії ім. Григорія Сковороди НАН України Мирослав Попович заявив у листі до Ющенка.

При цьому Попович наголосив, що у Ющенка немає жодних шансів на вихід навіть у другий тур президентських виборів: наступним Президентом України може стати або Тимошенко, або Янукович.

"Враховуючи примарність Ваших шансів, можемо стверджувати, що Ви, принижуючи Ю.Тимошенко, виступаєте агітатором В.Януковича. Мова йде про те, що Ви, Вікторе Андрійовичу, штовхаєте Україну в обійми кандидата в Президенти з дуже сумнівною репутацією", - звертається Попович до Глави держави.

"Якщо назвати речі своїми іменами, то можна сказати, що Ви ведете відверту війну проти прем'єр-міністра. Це війна проти жінки, яка, на відміну від Вас, має честь не відповідати на огульні звинувачення та безпідставну критику-лайку", - зазначив він.

"Закликаю Вас припинити поливати прем'єр-міністра брудом та неправдою та зберегти залишки вчорашнього авторитету", - додав Попович.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.