Сімферопольські клептомани обчистили не тільки людей, а й собак

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 11.01.2010 15:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8858

Головне управління МВС у Криму викрило УГХ Сімферопольського міськвиконкому із закупівлі послуг з вилову бродячих і бездомних тварин у незаконному освоєнні бюджетних коштів.

Про це повідомила прес-служба кримської міліції.

Під час перевірки законності освоєння бюджетних коштів встановлено, що УГХ Сімферопольської міськради у 2009 році були проведені торги на закупівлю послуг «з вилову 1700 голів бродячих тварин, прийому 275 голів тварин від населення, приспання і знищення 1975 голів тварин», в яких брали участь ТОВ «Сімеко» і ФЛП «Мозгов І.Г.».

Як повідомляє прес-служба, за результатами відкритих торгів переможцем з найменшою ціною - 898 тис 538 грн. - визнано ТОВ «Сімеко». Крім того, в ході опитування учасників торгів встановлено, що ФЛП «Мозгов І.Г.» на прохання представника ТОВ «Сімеко» участь в торгах брав формально. У тендерний комітет ФЛП «Мозгов І.Г.» направляв тільки документи, що встановлювали право. Проте необхідну тендерну документацію від УГХ Сімферопольської міської ради не отримував і заявку на участь в торгах туди не направляв.

Також за даними МВС, підпису в тендерній пропозиції, кошторису витрат на виконання послуг з вилову тварин, заявки на участь в торгах виконані не Мозговим І.Г., а іншою особою.

Таким чином, підсумували в міліції, під час проведеної позапланової ревізії в УГХ Сімферопольської міської ради з проведенням зустрічної звірки в ТОВ «Сімеко» працівниками КРУ в АР Крим встановлено, що посадові особи ТОВ «Сімеко» необгрунтовано отримали грошові кошти від УГХ Сімферопольської міської ради за роботу, яку вони не виконали.

Нагадаємо, місцева влада у столиці автономії сформована Партією регіонів та їхніми союзниками.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.