Тимошенко не здивована відмовою Януковича: йому нема що казати

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.01.2010 17:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8861

Кадидат у Президенти Юлія Тимошенко письмово відповіла кандидату у Президенти Вікторові Януковичу, який через нардепа Ганну Герман усно відмовився від дебатів.

Ми надаємо текст відкритого листа Тимошенко без змін та коментарів:

Без здивування, але з певним розчаруванням я сприйняла категоричну відмову Віктора Януковича брати зі мною участь у телевізійних дебатах в якості кандидата у Президенти. Віктор Федорович так боїться спілкуватися зі мною, що навіть цю свою відмову від дебатів передав через третіх осіб. Прикро і смішно водночас.

Цілком очевидно, що Віктор Янукович не готовий дискутувати та відповідати на будь-які запитання, пов’язані з:

- украденою у держави резиденцією "Межигір’я";
- крадіжкою континентального шельфу Чорного моря;
- розбазарюванням державних коштів в ході свого двократного прем’єрства.

Цілком очевидно, що Віктор Янукович боїться згадувати про своє минуле і не знає, що сказати про майбутнє. Звідси і висновок: Віктору Януковичу нема про що сказати людям. У нього немає ані програми, ані бачення розвитку країни. Словом, король цілковито голий. За рекламною обгорткою – немає нічого. Вся програма Віктора Януковича – це десяток банальних та беззмістовних рекламних плакатів.

Хотіла б нагадати Віктору Федоровичу, що участь політика і кандидата в Президенти у відкритих публічних телевізійних дебатах – це норма для всіх цивілізованих країн і демократій. Це – його обов’язок, а не право, якщо це навіть не виписано в законі. Люди повинні знати, КОГО вони можуть обрати главою держави. Інакше кажучи, брати участь у теледебатах настільки ж природно, як знімати шапку в приміщенні.

Словом, Вікторе Федоровичу, Ваше небажання відвертої правдивої розмови я не можу сприймати інакше як звичайнісіньке боягузтво.

Якщо ж Ви вважаєте, що інтелект та політичний досвід не дозволяють Вам брати участь у телевізійних дебатах, то повинні визнати, що не готові очолити країну, керувати нею та гідно представляти її у світі.

Втім, я все ще сподіваюсь, що Віктор Янукович погодиться на теледебати у будь-який зручний для нього час і на будь-якому зручному для нього телеканалі. Моє запрошення залишається в силі.

Інакше не тільки я, а й усі ті люди, які зараз готові за вас голосувати, зрозуміють, що Янукович – трус. А трусам не місце на президентській посаді.

Юлія Тимошенко


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.