На позачерговому засіданні парламенту регіонали улаштують традиційну клоунаду

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 11.01.2010 19:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8862

На можливому позачерговому засіданні Верховної Ради 13 січня фракція Партії регіонів першими для розгляду на порядку денному ініціюватиме питання про звіт уряду і ухвалення державного бюджету на 2010 рік.

Про це заявила заступник голови Партії регіонів, народний депутат Ганна Герман, коментуючи ініціативу БЮТ про скликання позачергового засідання ВР 13 січня.

«Блоку Тимошенко не щастить з цифрами. Цифру 13 Тимошенко має в бюлетені для голосування, 13 січня для їх позачергової сесії також буде нещасливим днем», - упевнена Герман.

«Ми сформуємо порядок денний - і ми маємо на це право - так, щоб розглянути бюджет і звіт уряду. І це буде те нещасливе число, яке перекреслить плани БЮТ», - відзначила Герман.

Нагадаємо, БЮТ ініціює проведення позачергового засідання Верховної Ради 13 січня для ухвалення рішення про заборону голосувати вдома без документального підтвердження.

Тим часом голова Верховної Ради Володимир Литвин заявив, що поки не одержував документи щодо ініціативи 150 народних депутатів про проведення позачергового засідання парламенту.

Від “Аратти”: усім зрозуміло, що регіонали плювати хотіли і на бюджет, і на біомасу, тобто, на виборців. Бо прекрасно усвідомлюють, що розглянути бюджет за одне засідання просто фізично неможливо.

Проте, вочевидь, що головна ставка Ефективного Лідера - виключно на ефект фальсифікації, коли до виборчих дільниць "не зможуть потрапити" тисячі громадян і "проголосують" виключно вдома.

Бо інакше, якби у Януковича дійсно було б стільки прихильників, як малюють "соціологи", то чого б йому хвилюватися і улаштовувати шоу під куполом?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.