Без “карусельників” Янукович ніколи не стане Президентом

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.01.2010 11:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8868

Партія Регіонів робить усе для того, щоб зірвати позачергове засідання Верховної Ради України, ініційоване фракцією Блоку Юлії Тимошенко.

Про це заявив Перший заступник Голови фракції БЮТ Андрій Кожем’якін.

За словами Андрія Кожем’якіна: «Як тільки у Партії регіонів дізналися про ініціативу БЮТ скликати позачергове засідання Верховної Ради України 13 січня для вирішення єдиного питання – прийняття Закону, який би унеможливив масштабні фальсифікації, вони тут же кинулись зі своїми заготовленими 150-ма підписами, щоб першими скликати позачергове засідання і таким чином самим формувати порядок денний».

Як повідомив народний депутат, фракція Партії регіонів винесла до порядку денного позачергового засідання ВРУ понад 60 питань.

«Очевидно – зазначив А.Кожем’якін, - ПР запропонувала б і більше питань, але так бігли і спішили до кабінету спікера, що половину паперів погубили по дорозі».

Андрій Кожем’якін переконаний, оперативність, з якою фракція ПР віднесла 150 підписів своїх членів для скликання позачергової сесії, – є найпереконливішим аргументом того, що вони з останніх сил намагаються створити умови для масштабних фальсифікацій.

«Самі речники Партії регіонів не вірять у перемогу Віктора Януковича на виборах Президента. Саме тому вони постійно звертаються до нумергології, шукають порятунку у номерах та різноманітній містиці. Насправді вони чудово розуміють, що на чесних, прозорих і справедливих виборах Янукович ніколи не отримає перемоги», - наголосив Кожем’якін.

«Питання демократичності виборів – це питання, яке турбує не тільки Блок Юлії Тимошенко. Для більшості політичних сил, представлених в українському парламенті, чесність, прозорість і відкритість виборів – це не пусті виборчі гасла. Тому, як би не намагалася Партія регіонів підтасувати результати виборів – наша політична сила зробить все для того, щоб народ, а не політтехнологи ПР обирали президента України», - сказав Кожем’якін.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.