Ганьба перед телекамерами. Янукович вчора вчергове продемонстрував своє невігластво

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.01.2010 13:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8872

Своїми заявами у вчорашній передачі “Кращий кандидат” на телеканалі ICTV, лідер Партії регіонів Віктор Янукович вкотре продемонстрував, що йому слід проситися в шоу “Файна Юкрайна”, а не в президенти балотуватися.

Про це заявив народний депутат України Юрій Гримчак, повідомила прес-служба.

«Українці, котрі не втратили здатність мислити, давно підозрювали, що Янукович ніколи не знав, що собою являє така організація, як МАГАТЕ (Міжнародне агентство з атомної енергії – ред.). Проте своєю відповіддю на запитання про тероризм та згадану вище агенцію лідер «регіоналів» образив мусульман на всьому просторі колишнього Радянського Союзу і, зокрема, України», - вважає політик.

В.Ф.Янукович хоче відібрати лаври популярності у П.П.Шарикова

Відповідаючи на питання про тероризм і МАГАТЕ від Валіда Арфуша раптом відповів: «Это не балалайка. Одна палка, две струны, как говорят. Я хозяин всей страны», викликавши своєю відповіддю і жестикуляцією сміх в аудиторії студії.

«Напевне, Янукович навіть не здогадується, про що йдеться в армійському жарті про «одну палку і дві струни», котрий, до речі, не має жодного відношення до балалайки. Адже чинне в Радянському Союзі та в нинішній Україні законодавство категорично забороняє особам із такою «героїчною» біографією, як у головного «регіонала», давати в руки зброю», - підкреслив народний обранець.

Гримчак прокоментував і той момент передачі, коли Янукович заявив, що збільшення пенсій на 100% не дорівнює їхньому збільшенню вдвічі. «Напевне, лідер «регіоналів» ще не вивчив такого слова як «відсотки», або навпаки – вже забув його значення. Тоді це просто… якийсь Леонід Ілліч Янукович», - резюмував Гримчак.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.