Силач-ветеран загинув у віці 104 роки під колесами автомобіля

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.01.2010 05:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8874

Відомий американський силач-ветеран Джо Ролліно (Joe Rollino), якому в березні 2010 року виповнилося б 105 років, загинув у результаті ДТП.

Джон Ролліно - у 103 роки

Роллін у понеділок, 11 січня, збила машина, коли він переходив через вулицю в нью-йоркському районі Бруклін. Силач-ветеран отримав численні травми і помер через кілька годин після ДТП, повідомляє Associated Press.

За даними поліції, водій машини, що збив Ролліно, не перевищив швидкість і не перебував у стані алкогольного сп'яніння. Єдине, що можна поставити в провину водієві - несправність звукового сигналу, повідомили представники поліції. При цьому вони додали, що кримінальну справу стосовно людини, яка керувала автомобілем, що збив силача, заведено не буде.

Джо Ролліно з юного віку займався боксом і силовими видами спорту, виступаючи на ярмарках. За словами знайомих силача-ветерана, він завжди був прикладом здорового способу життя - з 20 років був вегетаріанцем, жодного разу в житті не курив і не вживав алкоголь. Силач був ветераном Другої Світової війни.

На святкуванні свого 104-го дня народження Роллін, на прохання друзів, зігнув пальцями 25-центову монету.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.