Електорат ефективного Лідера. Космос мобілізує бомжів на підтримку Януковича

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 13.01.2010 15:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8881

Головне управління житлового господарства видало розпорядження районним адміністраціям до 17.00 13 січня перерахувати кількість бомжів в кожному районі столиці.

Про це заявив голова Шевченківського району Віктор Пилипишин, повідомляє прес-служба Шевченківської РДА.

За його словами, голоси бездомних хочуть використати на виборах президента «як нагороду тим політикам, які своєю бездіяльністю потурають беззаконним діям мера столиці Леоніда Черновецького і його команди».

«Київський мер готується ввести в дію свою важку артилерію. Тепер зрозуміло, чим Черновецький розраховуватиметься з деякими кандидатами в президенти за лояльність. «Любим бабусям» він уже не довіряє, адже вони знають ціну його піклування. Тому тепер в атаку на столичні дільниці підуть бомжі», - сказав Пилипишин.

За його словами, мерія поставила нереальну вимогу перед районами - за день перерахувати усіх бомжів, які, як сказано в документі, «мігрують на території підпорядкованого вам району і шукають тимчасового притулку у підвальних приміщення та на горищах житлових будинків».

«Така нетерплячка пояснюється просто - в неділю перший тур президентських виборів. У Черновецького є усі можливості зробити бомжів виборцями хоча б на деякий час», - наголосив Пилипишин.

Він закликав киян, громадські організації та спостерігачів на дільницях не допустити реалізації такого сценарію.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.