Москаль розповів як Україну готують до виборів Лідера

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.01.2010 17:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8885

Перед виборами Президента в Україні побільшало калік і недужих.

Так прокоментував народний депутат Геннадій Москаль заяву МВС України в АР Крим про те, що кількість виборців з обмеженими рухами різко зросла.

«Справді, народні депутати у своїх зверненнях повідомили, що «ряд виборців під тиском деяких політичних сил написали заяви у виборчі комісії про те, що вони за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись та в зв’язку з цим не можуть прибути до приміщення для голосування», - нагадав Москаль.

«Почали вибірково перевіряти. Виявляється: хтось з «хворих-недужих» взагалі п’яний лежить просто на подвір’ї, інші пораються по господарству. Більшість згаданих осіб самостійно пересуваються, відвідують магазини, ходять на роботу.

Деяких людей взагалі не знайшли за вказаною адресою. Навіть сусіди не знають, що такі виборці за «своєю» адресою «проживають» або прописані», - повідомив народний депутат.

«Лише одиниці із згаданого списку осіб насправді мають обмежену здатність пересуватися», - додав він.

Москаль зауважив, що наведені факти свідчать про технологічну кампанію, котра проводиться в масштабах всієї України і повідомив, що по виявлених фактах порушень (які розцінюються як злочини, передбачений ч.3 ст. 358 КК України) проводиться перевірка та ГУМВС України в АР Крим вирішується питання про порушення кримінальних справ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.