Космічне кидалово. Постраждали - діти

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 14.01.2010 13:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8897

До прокуратури направили черговий опис “подвигів” столичного мера. Тепер від космічної команди клептоманів постраждали діти.

Депутат Київради від Блоку Віталія Кличка Іван Плачков звернувся до Генеральної прокуратури України з проханням негайно перевірити факти щодо нестачі продуктів харчування в дитячих садах Києва.

Як повідомили у фракції Блоку Кличка у Київраді, за словами Плачкова, команда мера Леоніда Черновецького запустила столичне господарство.

"Але те, що наші діти й онуки сидять напівголодні, виходить за будь-які межі. За таку злочинну діяльність чиновники Черновецького повинні не просто йти у відставку, а безпосередньо на лаву підсудних", - заявив Плачков.

Депутат вимагає від Генерального прокурора Олександра Медведька терміново вжити заходів для вирішення цієї ситуації.

Як раніше повідомляли ЗМІ, у дошкільних установах Києва не вистачає молока для дітей. Столична влада заборгували постачальникам молочних продуктів більше двох мільйонів гривень.

Нагадаємо також, у грудні минулого року ЗМІ повідомляли, що в столичних дитсадках закінчилися гроші на безкоштовне харчування для дітей. В деякі дошкільні навчальні заклади батькам довелося самим приносити овочі та крупи.

Президент Віктор Ющенко публічно заявив, що не вбачає нічого поганого в тому, що Черновецький досі мер столиці.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.