Лохотронні пригоди проФФесора

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.01.2010 12:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8904

Ефективний Лідер у віртуальному просторі: він не знає назв населенних пунктів, в яких перебуває з агітгастролями.

Вчора, виступаючи перед мешканцями Харківщини на мітингу в Балаклєє, лідер Партії регіонів Віктор Янукович переплутав назву міста, в яке він приїхав. Звертаючись до учасників мітингу, замість «Балаклея» кандидат в Президенти сказав «Балаклава»

"Я думаю, що ви, багато представників сільських районів, які приїхали сюди в Балаклаву"... - сказав ошелешним громадянам Лідер.

Учасники мітингу почали поправляти свого лідера, але Віктор Янукович так і не виправився.

Інший випадок, вже менш анегдотичний стався у іншому населеному пункті Харківщини.

Вчора, зустрічати кандидата в Президенти України Віктора Януковича мобілізували дітей - учнів 10-11-х класів шкіл Орджоникідзевського району. Дітей одягли в біло-блакитні шапочки з написом «Ми за Януковича», шарфики з таким же написом, узяли в руки біло-блакитні прапорці і відправили на окружну дорогу - зустрічати кандидата в президенти Віктора Януковича.

Як повідомив співголова Харківської правозахисної групи Євгеній Захаров, діти простояли на дорозі більше години, замерзнули і вчителі їх відпустили додому (за інформацією «Обкому», вчора в Харкові було 7 градусів морозу і дуже сильний вітер).

Як тільки діти опинилися удома, в Харківську правозахисну групу почали звертатися обурені батьки з скаргами на такі дії директорів шкіл №85 і №157. Втім, там були і учні інших шкіл, відзначили в ХПГ.

Щоб з'ясувати, що це була за акція підтримки неповнолітніми кандидата в Президенти України Віктора Януковича, правозахисники звернулися в Орджоникідзевський районний відділ освіти, заступник керівника якого упевнено заявила, що вони таку «телефонограму в школи не відправляли», але в теж час пішла від відповіді на питання - чи не було усного розпорядження.

У міському Департаменті освіти ХПГ завірили, що це ініціатива директорів шкіл. «У мене немає слів, щоб коментувати це неподобство. Це хамство!», - сказав в бесіді з кореспондентом Євгеній Захаров.

Він також заявив, що Харківська правозахисна група пропонує «батькам, чиї діти, не дай боже, захворіють після цієї примусової прогулянки, або потраплять ще в якусь неприємність в учбовий час», звернутися до суду з позовом про компенсацію матеріального і морального збитку від школи і районного відділу освіти.

ХПГ також зобов'язується надати юридичну допомогу в цьому питанні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.