Костенко стверджує, що правоцентристи матимуть єдину партію

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 13.09.2006 15:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=891

У регіонах почався процес створення єдиної партії або блоку партій правоцентристської спрямованості. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в Києві лідер УНП Юрій Костенко.

Також Костенко відзначив, що в Івано-Франківську об’єдналися обласні організації ВО "Свобода", партії "Эко+25" і Української народної партії. "Процес укрупнення і об’єднання правоцентристських сил вже відбувається в регіонах. Ми також ініціюємо створення народно-демократичного форуму, який координував би консолідацію партійних структур і громадянського суспільства, щоб з часом правоцентристська ідеологія стала державною політикою", - сказав лідер УНП.

При цьому Костенко підкреслив, що об’єднання правоцентристських сил не має жодного стосунку до нового політичного проекту, про який заявляли представники блоку "Наша Україна", що не підтримали призначення Віктора Януковича Прем’єр-міністром України.

"Ми пропонуємо простий спосіб визначення вождя. УНП вибирає свого лідера таємним голосуванням кожні два роки. І таким самим способом пропонуємо вибрати лідера об’єднаної партії", - відзначив він, додавши, що не має наміру балотуватися в лідери об’єднаної партії, якщо не буде такої ініціативи з боку представників низових осередків цієї структури.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.