Свято демократії. На Київщині теж збирають мертві душі за “правильного” кандидата

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 16.01.2010 12:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8917

У місті Василькові у голосуванні візьмуть участь більше п’яти тисяч фантомів. Гарячі лінії - не реагують.

Для того, щоб переконатися, наскільки чесними будуть вибори Президента, ми вирушили у Київську область, аби переконатися на власні очі, у тому, що відбувається.

Відповідно до інформації, яка є у розпорядженні нашої редакції, у місті Василькові, Київської області готуються масштабні фальсифікації народного волевиявлення.

Згідно із даними Обухівської РДА, по територіальному виборчому округу № 95, у місті Василькові у списки для голосування внесено 34 896 виборців. Ці дані були офіційно оприлюднені у місцевій пресі.

Однак, згідно з довідки, виданої Васильківським відділення Держкомстату на запит одного з депутатів міськради, фактичне населення м. Василькова становить 36 131 осіб, з яких 6 846 осіб - діти, яким не виповнилося 18 років.

Отже, очевидно, що "на виході" ми маємо віртуальний "резерв" голосів фантомів у розмірі 5 270 голосів, які чиновницька братія вкине за потрібного кандидата.

До речі, середня вибрча дільниця у Василькові приблизно 2000 виборців.

Ми спробували звернутися із цим питанням за телефонами гарячої лінії СБУ, де нас люб'язно відіслали у Фастів. У Фастові, на другому кінці дроту нікого не виявилося.

Висновки робіть самі, панове.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.