Хроніки вільного вибору. На Луганщині запрацювали карусельники

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.01.2010 14:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8926

Команда Януковича розвернула технологію автобусного голосування, коли на виборчі дільниці здійснюється масове підвезення людей, які голосують за цього кандидата.

Про це повідомив керівник антрацитівського виборчого штабу БЮТ (Луганська обл.) Ігор Курочка.

За його словами, розпорядження про підвезення людей дала місцева влада.

«Це усне розпорядження заступника голови Антрациту Олександра Ларіна. Він зобов'язав всі АТП виділити автобуси для підвезення нібито виборців похилого віку, а також задіяти для цієї мети всі автобуси, призначені для перевезення школярів. Але перевозять чоловіків міцної статури», - відзначив Курочка.

За його словами, автобуси збираються у будівлі міського виконавчого комітету, а звідти вже за завданням Ларіна прямують до виборчих дільниць.

Ігор Курочка також зазначив, що в штаби надходять численні скарги обурених пасажирів. Люди незадоволені тим, що автобуси зняли з маршрутів для регіональної «каруселі».

Паралельно технологія автобусного голосування відпрацьовується в інших районах Луганської області. Як повідомив голова Каменобродської партійній організації ВО «Батьківщина» Вікторія Івченко, в 9:25 від виборчої дільниці №80 106 округу в Каменобродському районі від'їхав маршрут №151 з групою людей. Всі вони брали участь в голосуванні. Співробітникам виборчої комісії не вдалося зафіксувати точну кількість таких виборців. До дільниці №73 того ж 106 округи людей привезли автобуси з логотипом Партії регіонів.

Луганський виборчий штаб Тимошенко наголошує, що за допомогою автобусної каруселі представники Януковича спробують організувати голосування одних і тих же людей на різних виборчих дільницях і таким чином спотворити результати волевиявлення.

Команда Тимошенко ретельно збирає всі факти порушень для подальшої передачі в правоохоронні органи.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.