Лазаренко помітив, шо деяким кандидатам у Президенти потрібен лікар

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 18.01.2010 12:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8947

Екс-прем’єр-міністр України Павло Лазаренко вважає нинішню виборчу кампанію найбруднішою серед усіх президентських кампаній за період незалежності України.

За його словами, практично жоден з кандидатів не запропонував виборцям реального плану перебудови і вдосконалення держави.

"Минуло майже два десятиліття незалежності, а Україна топчеться на місці і знову, цілком очевидно, що на найближчі п'ять років позитивних змін не очікується. Шкода нашого багатостраждального народу, адже Україна могла і повинна була інтегруватися до Європейського співтовариства. Безсумнівно, що наша країна мала унікальний, єдиний історичний шанс, який керівництво нашої держави просто пробазікало", - зазначив Лазаренко.

Він також зауважив, що результати першого туру виборів абсолютно прогнозовані і немає нічого несподіваного.

"Здивування викликало лише одне - відсутність у більшості кандидатів елементарної поваги до нашого народу.

Хіба це можливо - витрачаючи колосальні кошти з державного бюджету, дурити виборців, і при цьому з екранів телебачення нести таку ахінею, що інколи межує з шизофренією. Я б вважав за необхідне, на наступний день після виборів, обов'язково скерувати деяких кандидатів у психіатричну лікарню суворого режиму. Ідіотів слід ізолювати від суспільства", - сказав Лазаренко.

Нагадаємо, у листопаді газета Дєло повідомила, що Лазаренко готує своє повернення в Україну і має намір повернути бізнес своєї родини.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.