Навіть у Кремлі не приховують: Янукович - лохотронна булька

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 18.01.2010 13:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8949

У Москві побачили, що боротьба у другому турі буде жорстокою.

Атмосфера голосування в першому турі виборів Президента України розпечена, а боротьба між лідером Партії регіонів Віктором Януковичем і прем`єром Юлією Тимошенко в другому турі буде запеклою.

Таку думку висловив директор Інституту країн СНД Костянтин Затулін.

"Атмосфера виборів вже розпечена. Це підтверджується і ситуацією з грузинськими спостерігачами, частина яких прибула в Донецьк. Це підтверджується і використанням так званого наметового ресурсу (поява наметів без пізнавальної символіки біля будівель українського парламенту і ЦВК). Те, що першим туром вибори не обмежаться, це безперечно. А в другому турі конкуренція між двома кандидатами (Януковичем і Тимошенко) буде запеклою", - заявив Затулін.

При цьому він не виключає, що прем`єр у нинішній ситуації цілком може зблизитися після першого туру з чинним Президентом Віктором Ющенком. "Після першого туру вони цілком можуть піти назустріч один одному", - сказав Затулін.

Він також зазначив, що Тимошенко навіть у разі своєї поразки в другому турі залишатиметься політичним важкоатлетом в Україні на відміну від Януковича, котрий, у разі програшу, припинить політичну кар`єру.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.