Microsoft запустив новий сервіс пошуку відео

Автор/джерело -  © Кореспондент



Дата публiкацiї - 13.09.2006 18:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=895

Microsoft, яка починає спроби наздогнати саму популярну пошукову систему Інтернету Google, запустила в тестовому режимі новий сервіс пошуку відео, і розглядає можливості його вдосконалення.

Сервіс дозволить користувачам звузити пошук. Якщо в пошуковому вікні набрати слово Jaguar, Windows Live Search попросить уточнити, мається на увазі машина, тварина чи операційна система Apple Computer Inc., пояснив віце-президент корпорації Microsoft Крістофер Пейн. Крім цього, буде можливість пошуку відео на сайтах CNN.com і YouTube.

Microsoft намагається привернути увагу користувачів до нової пошукової системи, аудиторія якої складає менше третини, ніж кількість користувачів Google.

Корпорація вклала сотні мільйонів доларів за три роки в новий проект, при цьому не збільшивши частку своєї присутності на ринку.

"Як вони збільшать частку присутності на ринку - це справді складне питання", - сказав аналітик підрозділу Microsoft Метт Рософф.

Крім того, корпорація випустить бета-версію програми Windows Live Qn, яка дозволяє користувачеві задавати всілякі питання. Це стане аналогом вже існуючого сервісу Yahoo Answers.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.