Бабло перемагає? Як Янукович купує Україну

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 19.01.2010 10:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8952

150 грн. за день отримують учасники мітингів Партії регіонів в Києві.

На гаслах чітко проглядається рука проФФесора - його прихильники так само не знають жодної мови

Про це, розпитавши пікетників, пише «Газета по-Киевски».

«З Білої Церкви приїхало 150 маршруток «Богдан». Гроші обіцяли заплатити по дорозі назад - по 150 грн. кожному. Ми приїхали на один день», - розповіла журналістам жінка з накидкою ПР.

Дізнавшись, що за день перебування в наметах платять значно більше, журналісти видання вирішили записатися туди, але це їм не вдалося: охочих виявилося більше, ніж місць.

«Списки склали вранці, тож приходите завтра. Думаю, будемо тут до другого туру. Ми ще на Майдані ставитимемо намети. У наметовому містечку платять по 280 грн. А хто приходить мітингувати день, тим дають по 150 грн. Але якби не платили, я все одно приїхав би. Тут добре годують три рази на день: перше, друге, курку дають, мандарини», - розповів один з учасників.

Деякі люди приїхали з ідейних міркувань, але від грошей все одно не відмовляються.

«У мене був свій бізнес, його закрили. Хіба при цій владі можна нормально працювати? Я приїхав за ідею, а ось інші за гроші. Правда, я теж не відмовляюся, раз вже платять», - пояснив свої мотиви харків’янин Ігор.

Активісти стверджують, що в наметовому містечку заборонено грати в карти, доміно, нарди і розпивати спиртні напої.

Щасливі обличчя глибоко нещасних людей

Репортаж, показаний вчора на телеканалі СТБ і який ми «повторюємо» нижче, всім хороший, але окремі моменти все ж таки хочеться відзначити.

Це - щасливі обличчя глибоко нещасних людей.

Це - сита і доглянута фізіономія екс-нардепа від ПР Калашникова із зачіскою під шахрая Флетчера, - того самого Калашникова, який побив тележурналістів, а потім, з допомогою т.з. "поборніци свободи слова" Ганни Герман, встав на шлях виправлення.

Це - посилена охорона, що не дозволяє порушити безтурботну веселість «переможців» і що чітко виконує дане їй зверху вказівка: бидло повинне мовчати.

Це не Донецьк. І навіть не Пенза. І навіть не Київ.

Це - совок.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.