Регіоналу Колесніченку не дають спокою лаври Кислинського

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 20.01.2010 12:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8968

Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко звинуватив прем`єр-міністра України Юлію Тимошенко в діях, спрямованих на дестабілізацію ситуації в країні.

Про це депутат заявив на засіданні Верховної Ради України.

Колесніченко звернувся до СБУ, МВС і Генпрокуратури з проханням перевірити інформацію про «державну зраду і про шпигунство на користь іноземної держави», які нібито мають місце в діях Тимошенко.

При цьому він у сесійному залі продемонстрував узятий з Інтернету запис розмови, в якій нібито беруть участь Тимошенко і Президент Грузії Михайло Саакашвілі.

Колесніченко заявив, що під час цієї розмови політики нібито домовлялися «про втручання у вигляді грузинських спостерігачів у виборчий процес» в Україні. У продемонстрованому записі йдеться про грузинських спостерігачів, які направлялися до України.

Як повідомлялося раніше, вчора, 19 січня, парламент не підтримав пропозицію про прослуховування записів розмов, які стосуються нібито переговорів представників грузинської влади про ситуацію в Україні.

Довідка. 11 січня ЦВК відмовила в реєстрації 2011 офіційним міжнародним спостерігачам від Грузії, мотивуючи рішення неправильним оформленням спостерігачами документів.

13 січня Київський апеляційний адміністративний суд визнав протиправними дії Центральної виборчої комісії, яка відмовила в реєстрації спостерігачам від Грузії, і зобов`язав ЦВК розглянути це питання на найближчому засіданні.

17 січня ЦВК так і не зареєструвала офіційних міжнародних спостерігачів від Грузії на виборах Президента України.

Від “Аратти”: нардеп-регіонал Колесніченко набув широкої відомості після розкрутки секс-скандалу навколо МДЦ "Артек".

Наразі очевидно, що насправді цей скандал виявився дешевою агітпроповською булькою.

До речі, першим першим записав Тимошенко у "зрадниці" скандальновідомий клерк гаранта Кислинський. Той самий, якого нещодавно упіймали на липовому дипломі про вищу освіту і наразі він є фігурантом кримінальної справи. Не за зраду державі, а за банальну підробку документів.

А звинувачення у зраді від Кислинського на адерсу Тимошенко, зрозуміло, виявилися традицийною агітпропівською булькою.

Нинішня булька від Колесніченка "зроблена" на більш високому технічному рівні, ніж у Кислинського - він навіть продемонстрував плівки, очевидно, люб'язно передані йому чекістами з Луб'янки. На плівках невідомі особи розмовляють на іноземній мові ( вірогідно - грузинській), яку, до речі, не знають ні більшість журналістів, ні виборців. Чи є підстави довіряти цій інформації у трактуванні нардепів? У нас з цього приводу - великі сумніви.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.