На Банковій марять, що Ющенко залишиться гарантом

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 20.01.2010 14:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8971

Заступник голови виборчого штабу кандидата на посаду президента України Віктора Ющенка Роман Безсмертний заявив, що Ющенко може ще років п’ять залишатися на своїй посаді.

Зокрема, в інтерв'ю виданню "Левый берег" Безсмертний сказав: "Я прогнозую величезний конфлікт в Адміністративному суді, який не завершиться тільки рішеннями ... Геній українських юристів доведе цю ситуацію до абсурду в Адміністративному та Верховному судах. Не переконаний, що судовій системі цей іспит під силу".

"Аналізуючи весь спектр можливих рішень, є безліч варіантів - починаючи, що відносини між Януковичем і Тимошенко доведуть до того, що ще років п'ять Ющенко буде президентом, бо вони не виберуть між собою, кому бути президентом, і, закінчуючи, що в Україні взагалі не буде президента".

Як повідомлялося, сьогодні Віктор Ющенко прокоментував підсумки першого туру виборів, заявивши, що тема національної ідеї не зазнала поразки.

Нагадаємо, за підсумками першого туру виборів президента України за чинного Главу держави Віктора Ющенка проголосували 5,45% або 1 млн 341 тисяча 539 виборців. Таким чином, Ющенко зайняв п'яте підсумкове місце.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.