Янукович “тонко натякнув”, що сидіти на Банковій “для людей” буде десятиліття

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.01.2010 16:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8973

У разі перемоги Віктора Януковича на президентських виборах за десять років буде закладений могутній фундамент розвитку країни.

Про це Лідер Партії регіонів заявив під час зустрічі з партійним активом Харкова і області, повідомила прес-служба.

«Завдання це непроста, але я беруся виконати її за десять років. Я беруся закласти щонайпотужніший фундамент розвитку нашої держави», - зокрема, сказав він.

Оцінюючи результати першого туру голосування, Януковіч відзначив, що розуміє: перемога і велика підтримка виборців накладають величезну відповідальність.

«Я хочу узяти на себе цю відповідальність. Я розумію: те, що я беру на себе, дуже важко виконати. Але я звик в житті братися за важкі завдання і їх виконувати», - підкреслив він.

Януковіч розповів про свій намір до 7 лютого, коли проводитиметься другий тур президентських виборів, щодня здійснювати поїздки в регіони і зустрічатися з людьми.

Він назвав популістськими останні заяви прем'єр-міністра Тимошенко і, зокрема, її намір боротися з олігархами.

«Хай вона порахує спочатку своїх олігархів, скільки їх у неї», - сказав він, додавши потім, що головним ворогом для нього є не політики, не опоненти, а бідність.

«А багатих ми повинні попросити, м'яко кажучи, поділитися з бідними. І це так і буде», - завірив він.

Між тим, як загальновідомо, саме фракцію ПР у парламенті не безпідставно називають фракцією мільйонерів. І Віктор Федорович - теж не відстає від однопартійців, хоч живе, згідно оприлюдненої декларації, - виключно на кошти платників податків та мільйони з матеріальної допомоги.

Коментуючи слова Лідера, його земляк і колега-нардеп Юрій Гримчак зазначив, що у Януковича і так непомірні апетити, але вони ще й зростають.

«Йому було мало того, що він забрав в держави 140 га «Межігір’я», то він привласнив ще 30 тис. га мисливських угідь «Сухолуччя» у Вишгородському районі на Київщині. Йому не вистачило того, що він був прем’єром при Кучмі, то він встиг покерувати з прем’єрського крісла при Ющенку. Тепер, ще не перемігши на цих виборах, він замахнувся ще й на наступні. Янукович мріє про другий президентський строк, але ж два строки в нього вже були, і тому саме президентських строків в його біографії не буде», — впевнений Гримчак.

А стосовно обіцянок лідера Партії регіонів «змінити життя на краще» та «закласти наймогутніший фундамент для розвитку держави», то Гримчак зазначив, що Янукович помічений тільки у покращенні свого життя та муруванні фундаменту перш за все власного благополуччя, а не держави. «Тому важко собі уявити, що буде з нашою країною не тільки через 10 років «президентства» Януковича, а навіть через 5 років такого «покращення життя» лідером регіоналів», — сказав народний обранець.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.