Янукович обіцяє активно руйнувати незалежність України

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 20.01.2010 18:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8978

Кандидат у президенти Віктор Янукович вважає, що Україна повинна взяти участь у будівництві газопроводів “Північний потік” і “Південний потік”.

Про це він сказав в ефірі Харківського обласного телебачення.

"Я буду піднімати питання про участь України в консорціуми з будівництва "Північного потоку" і "Південного", - сказав він.

На думку Януковича, таким чином, Україна повинна компенсувати втрати від скорочення транзиту газу її трубопроводом.

Так, за його словами, якщо в 2007 році Україна прокачувала 125 млрд. куб. м газу своєю газотранспортною системою, то в 2009 році цей обсяг зменшився на 20%.

"Уже через 5 років, якщо побудують ці 2 трубопроводи, ми втратимо ще 50-60 мільярдів метрів кубічних і залишимося, як собака на сіні, на цьому трубопроводі", - сказав Янукович.

Від “Аратти”: високий проФФесіоналізм Януковича - загальновідомий. Як і ставлення до України, як до поляни дерибану та зростання, за цей рахунок, особистого добробуту. Його та подєльників, звичайно.

Достатньо згадати, хто підписав документи ТОВ "Міжнародний консорціум", який фактично прихватизовував за декілька сот тисяч українську ГТС. На щастя, у прихватизаторів поки нічого не вийшло, хоча номінальний директор цього ТОВ пан Бойко по сумісництву є надепом від Партії регіонів.

Здавалося б із якого дива пан Янукович так вболіває, аби Росія хутчіш побудувала обхідну трубу? Звичайно ж далеко не меркантильні, а тим більше - не патріотичні міркування. Все, насправді, примітивно й просто: адже і Ринат Ахметов, і Віктор Пінчук мають у власності трубні заводи та не проти закосити пару-трійку мільйончиків. Їм, вочевидь, глибоко наплювати і на державу, і на біомасу, тобто на нас.

От вам і перша розшифровка програми "Україна для людей!". Точніше, роз'яснення, хто є "люди", а хто біомаса.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.