Ми обираємо, нас обирають... Сергій Тігіпко перед вибором

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.01.2010 21:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8981

Сьогодні Віктор Янукович зухвало заявив, що мовляв кандидат №3 Сергій Тігіпко у другому турі підтримає саме його, а Юлія Тимошенко чесно повідомила, що запропонувала Тігіпку посаду прем’єра. Втім, як на наш погляд, позицію самого Тігіпка ніхто так і не подав....

Між тим, сам Сергій Тігіпко, заявляє, що ще не визначився, за кого голосуватиме в другому турі виборів.

«Ще не знаю, буду слухати і буду розмірковувати. Остаточного рішення ще нема… Буду аналізувати, що про них [кандидатів] будуть говорити, не думаю, що з’явиться щось нове, але найголовніше для мене – що вони будуть говорити, як вони бачать зміни в країні. От цього я не чую, на жаль», – сказав Тігіпко.

Він вважає, що для України після виборів важливо отримати прогресивного Прем’єр-міністра.

«Дуже важливий Прем’єр-міністр. Приходить Янукович і прогресивний прем’єр і йому даються повноваження – ми можемо до кінця року мати відсотків сім економічного зростання. Якщо прийде Тимошенко і знову віддасть повноваження, щоб не централізували виключно на себе – теж ті ж сім відсотків ми можемо знайти», – сказав Тігіпко.

За його словами, таким прем’єром має бути прагматик, який не буде боятися за свій рейтинг. Тігіпко підтвердив, що отримував пропозицію премєрства від Тимошенко. Однак при цьому заявив, що сказав «попереднє ні» на цю пропозицію.

За матеріалами «Радіо Свобода».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.