Нардепи отримали ґрунтовний перелік “подвигів” Черновецького

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.01.2010 15:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8987

Як виявилося, немає такої сфери діяльності КМДА, де б не потурався закон і права громадян.

Представляючи з трибуни парламенту звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, яка розслідувала зловживання київської влади, голова комісії народний депутат Кирило Куликов сказав, що немає такої сфери чи напрямку законодавства України, яке б не було порушено командою Черновецького. «Починаючи від Конституції і закінчуючи законом про захист тварин», — уточнив він.

За словами «самооборонця» бездіяльність «молодої команди» мера у боротьбі з негодою призвела до того, що всі тротуари в Києві перетворились на ковзанки і рівень травматизму різко збільшився. За статистикою Міністерства охорони здоров’я, з 1 по 12 січня в травмпункти міських лікарень звернулось 7,2 тис. громадян. «Хто буде відповідати за зламані руки і ноги, за те, що наші пенсіонери та ветерани сьогодні не можуть ходити по столиці?», — сказав Куликов.

Депутат також навів статистику щодо середньої заробітної плати працівників освіти та охорони здоров’я у листопаді минулого року — 2,3 тис. грн. та 1,7 тис. грн. відповідно. «А мер у нас — мільярдер!», — зауважив Куликов.

За звіт тимчасової слідчої комісії в першому читанні проголосувало 354 депутати Верховної Ради, оскільки Черновецький вже «допік» багатьох.

Але пропозиція Куликова прийняти звіт комісії в остаточній редакції не була підтримана депутатами від Партії регіонів, які запропонували його «доопрацювати».

Очевидно, що позиція команди Януковича на кришування Космоса пов'язана із сподівання на забезпечення «правильного голосування» на виборах Президента.

Правовірні Космос і його кришувальники

Партія регіонів проголосує за дострокові вибори в Києві, якщо буде відповідне рішення киян.

Про це журналістам заявив нардеп від ПР Михайло Чечетов.

Він підкреслив, що ПР підтримає ухвалення звіту ТСК ВР по Києву. «Так, ми проголосуємо за жорстку ухвалу оцінки роботи мерії, а відносно того, яка перспектива дострокових виборів, то є громада Києва. Треба поговорити з нею і якщо дійсно громада Києва скаже, що треба достроково владу переобрати, значить, я думаю, ПР підкориться цій волі», - сказав він.

«Очевидно, ми будемо наполягати на продовженні роботи відповідної ТСК щодо з'ясування обставин роботи київської влади.. при цьому ми вважаємо, що самі кияни мають визначитись щодо подальшої долі влади у столиці», - зауважила заступник голови фракції ПР Ганна Герман.

Куликов в свою чергу закликав політиків припинити «домовлятися» з Черновецьким: «Я думаю, що всі, хто сподівається на виборах на підтримку від Черновецького, розуміють, що його підтримка скоріше дасть «мінус».

Він також закликав депутатів поставити питання про проведення позачергових виборів в Києві. «Сьогодні повинно ставитись лише одне питання: проведення позачергових виборів в Києві, переобрання Київради і цієї влади, яка ні за що не відповідає, а лише має одне бажання — продавати київську землю. Це єдине, чим вона займається», — зазначив нардеп.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.