Левко Лук’яненко: Тимошенко має зупинити антиукраїнську орду

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 21.01.2010 20:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8995

Видатний діяч українського національного руху, Герой України Левко Лук’яненко закликає українців у другому турі президентських виборів голосувати за Юлію Тимошенко.

Про це йдеться у зверненні Лук'яненка.

На його думку, Партія регіонів готується до фальсифікацій результатів виборів. Лук'яненко закликає громадян обов’язково прийти на виборчі дільниці й проголосувати, “щоб за вас це не зробили фальсифікатори”. “Не віддайте владу тим, хто не дбає про Україну та її громадян, а лишень про самих себе!”, - просить він.

Також Лук'яненко закликає українців не голосувати за лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

“Не слухайте тих, хто радить 7 лютого залишитися вдома. Низька явка виборців на Заході та в Центрі вигідна Януковичу, бо тоді спантеличені його пропагандою мешканці Сходу та Півдня прийдуть дисципліновано на дільниці та складуть ту більшість, яка потрібна для перемоги Януковича”, - зазначає Лук'яненко.

Він також радить не голосувати у другому турі виборів проти обох кандидатів – Тимошенко і Януковича. “Це так само спеціальна технологія Януковича для Західної та Центральної України. Тут хай проти обох, а в його рідних краях – за нього, „рідного”, за Януковича”, - зауважив Лук'яненко.

За його словами, немає кандидата у президенти „проти обох” - є Янукович і є Тимошенко, і Президентом стане хтось один з них. “Хто саме, залежить від нас з вами”, - наголосив Лук'яненко.

Він пошкодував, що демократичні сили не спромоглися визначити єдиного кандидата. “За них це зробили виборці. До другого туру вони просунули Юлію Тимошенко. Я давно її знаю. Мені добре відомі її сильні й слабкі сторони, її добрі якості й якісь недоліки. Але нині мова про важливіше. Доля обрала саме цю жінку, аби дати шанс зупинити навалу антиукраїнської орди на чолі з Януковичем”, - підкреслив Лук'яненко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.