Під агітпропівські фанфари Лідера, Партію регіонів покидають депутати

Автор/джерело -  © Остров



Дата публiкацiї - 22.01.2010 15:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9003

Про вихід з Партії регіонів заявили 19 депутатів Сєверодонецької міської ради.

Про це мовиться у звернені, направленому депутатами секретареві міськради Г.В. Слупській.

«.С глибоким жалем вимушені констатувати, що деструктивна позиція і відповідні дії Луганської обласної організації ПР дискредитують ідеали партії, її цілі і завдання, позитивний імідж і репутацію. На прикладі Луганських «вождів» ПР ми бачимо, якими етичними збоченнями і перегинами обертаються концентрація влади в одних руках, зневага думкою широких партійних мас.. Ми не можемо далі терпіти несправедливості і миритися з нею. Тому відкрито заявляємо про своє рішення припинити членство в Партії регіонів», - говориться в заяві.

У Сєверодонецькій міській раді – 55 депутатів, з яких 34 вибрані по списках Партії регіонів України. Як повідомляв "ОСТРІВ", керівник Луганської обласної організації Комітету виборців України Олексій Светіков, на базі фракції ПР передбачалося створення депутатської групи "За Януковича", в яку згадані 19 депутатів відмовилися увійти.

Таким чином зараз у партії регіонів – 15 голосів в Сєверодонецькій міськраді.

У заяві також мовиться, що «заяви про вихід з Партії регіонів депутатів міської ради передані в міську організацію ПР»

Нагадаємо, це – не перший прояв регіоналами незадоволеності політикою партійного керівництва. У 2008-му році тодішній керівник міської партійної організації Юрій Головко (заступник мера Сєверодонецька, керівник фракції ПР в міськраді) і ще 12 регіоналів були виключені з партії у зв'язку з подіями, що супроводжували проведення Другого З'їзду депутатів всіх рівнів.

Крім того, події в Сєверодонецьку – другий в Луганській області масштабний демарш депутатів-регіоналів. У листопаді минулого року 18 депутатів Ровеньківської міськради, членів фракції ПР, заявили про створення депутатської групи «Наше місто», що декларує захист інтересів городян, а не лобіювання інтересів тієї чи іншої політичної сили.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.