Класова допомога Лідеру. Литвин втіхаря загуляв постанову по Космосу

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.01.2010 17:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9005

Парламент сьогодні так і не спромігся ухвалити Постанову за результатами робти ТСК по розслідуванню фактів порушень Конституції та законів України столичним мером та чиновниками КМДА.

Голова депутатської ТСК Кирило Куліков скептично ставився до можливості ухвалення Постанови, яка вчора була прийнята за основу.

«Верховна Рада не буде сьогодні розглядати постанову про звіт тимчасової слідчої комісії, яка виявила численні правопорушення Київської влади, тому що спікер Володимир Литвин втратив до неї інтерес», - заявив Куликов.

«Ця постанова сьогодні не розглядатиметься, тому що її немає в порядку денному, тому що є позиція спікера Володимира Литвина і тому що він втратив інтерес з цього приводу і з'явився новий інтерес», — сказав депутат.

Куликов додав, що цей проект постанови він поставив першим до порядку денного сьогоднішнього засідання Ради. «Сьогодні багато залежить від кандидатів у Президенти. Хто з них скаже «ні» Черновецькому і хто покаже свою позицію — за того і будуть голосувати кияни», — зазначив Куліков.

Як повідомлялося раніше, на вчорашньому засіданні парламенту звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин порушення Конституції України та законів України, прийняття протиправних рішень посадовими особами Київської міської ради та її виконавчого органу підтримали 354 депутати. Але депутата від Партії регіонів виступили проти того, щоб звіт ухвалити в остаточній редакції, і запропонували відкласти його ухвалення на пізніший термін.

Між тим, сьогодні був останній день роботи п’ятої сесії Ради.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.