Юлія Тимошенко: гасла Віктора Ющенка не підтримувати жодного з кандидатів є зрадою України

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.01.2010 22:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9008

Кандидат у президенти, прем’єр Юлія Тимошенко назвала зрадою рішення чинного Президента Віктора Ющенка не підтримувати жодного з кандидатів у другому турі виборів.

Юлія Тимошенко: гасла Віктора Ющенка є зрадою України

"Гасла Віктора Андрійовича "голосуйте проти всіх" або "не ходіть на вибори, бо два кандидата однакові" - це є найбрутальніша, найцинічніша технологія, яка, по суті, є зрадою України", - заявила Юлія Тимошенко під час робочого візиту до Київської області, повідомляє її офіційний сайт.

Вона звернулася до виборців із закликом не піддаватися на брудні технології опонентів. "У мене до вас велике прохання: не сприймайте технології голосування "проти всіх" або непохід на вибори, які Президент країни буде зараз проголошувати по всім каналам телебачення. Він відпрацьовує на Януковича", - підкреслила кандидат в Президенти.

Юлія Тимошенко обурена поведінкою Віктора Ющенка, якого вона підтримала на виборах у 2004 році, відмовившись від власних президентських амбіцій на користь змін в Україні.

"Ніколи не можна було очікувати, що, коли я з ним поряд стояла в 2004 році і коли він говорив, що Янукович – це бандит, який мусить сидіти в тюрмі, то тепер він вважає, що ми однакові. Так чому ж тоді Янукович біля нього там не стояв і чому з ним не виборював право України будувати своє життя?" – сказала вона.

"Я не вносила кандидатуру лідера Партії регіонів Януковича на посаду Прем'єр-міністра і не підписувала жодних змін до меморандумів та універсалів. Це робили інші люди, тому вони – однакові", - додала кандидат в Президенти.

Нагадаємо, 22 січня в ефірі телеканалу Інтер Віктор Ющенко заявив, що в другому турі президентських виборів не віддасть свій голос жодному з кандидатів. "Моя відмітка стоятиме на третій позиції - не підтримую жодного з кандидатів", - сказав він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.