БЮТ нагадує недоторканим про відповідальність

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.01.2010 12:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9041

Прес-служба БЮТ заявляє, що нардепам не вдасться сховатися за своїми мандатами.

Сьогодні вранці, 27 січня, групою невідомих осіб захоплено приміщення Апеляційного адміністративного суду Києва.

Напад було здійснено під керівництвом членів Партії регіонів Валерія Бондика та Юрія Мірошниченка. Народні депутати проникли до кабінету голови суду Анатолія Денисова і зламали базу даних у його комп’ютері.

Прес-служба Блоку Юлії Тимошенко уповноважена заявити, що на переконання нашої політичної сили Партія регіонів в такий брутальний спосіб намагається чинити тиск на Апеляційний адміністративний суд.

Саме сьогодні в Апеляційному адміністративному суді був призначений розгляд двох справ — позов Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко проти ЦВК щодо реєстрації грузинських спостерігачів, а також скарги Віктора Януковича про начебто незаконну агітацію.

Фракція БЮТ обурена діями Партії регіонів, для якої застосування фізичної сили, нахабність і цинізм по відношення до закону і права стали основним передвиборчим інструментом.

Нещодавнє захоплення «регіоналами» спільно з невідомими особами поліграфкомбінату «Україна», а тепер і Апеляційного адміністративного суду наочно демонструє, що Янукович і його команда готові на будь-які злочинні дії.

Ми звертаємося до представників Партії регіонів з вимогою негайно припинити наругу над Законом і пам’ятати про те, що за кожну протиправну дію доведеться понести відповідальність.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.