Біля КМДА сьогодні залили космічну ковзанку

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 27.01.2010 16:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9047

У Києві сьогодні, 27 січня, о 12:45 мешканці столиці, обурені станом тротуарів і доріг у місті, створили біля мерії імпровізовану ковзанку, заливши водою територію перед входом в будівлю Київської міськдержадміністрації.

"Оскільки київська влада на чолі з Черновецьким влаштувала жителям столиці ковзанку і змусила їх кататися на ковзанах, то кияни просто зобов'язані віддячити мерові і дати йому можливість теж покататися на ковзанах поруч із роботою", - повідомили організатори акції.

Акція відбулася під гаслом “Спорт - у маси!”.

За словами активістів, оскільки високі чиновники КМДА приїжджають на роботу на авто і користуються парковкою на задньому дворі мерії, територію біля автомобільного заїзду на подвір'я міськради також залили водою.

За даними організаторів, всього було вилито не менш ніж 200 літрів води. Під час акції через ожеледицю не постраждала жодна людина.

Організатори акції зазначають, що до акції не причетна жодна політична сила.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 27 січня, біля будівлі Київської міськдержадміністрації відбудеться акція “Зачистка Києва”, в рамках якої активісти ініціативи “Збережи Старий Київ” та ВО "Свобода" облаштують ковзанку для міського голови Леоніда Черновецького та його команди.

Нагадаємо, 21 січня близько 12:00 члени Автономного опору і Чорного комітету на знак протесту проти транспортних проблем та неякісного прибирання вулиць від снігу вчинили напад на Київську міську держадміністрацію.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.