Нардеп заявляє про підготовку державного перевороту

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.01.2010 20:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9048

Сьогодні народний депутат України Катерина Лук’янова виступила із заявою про те, що їй стало відомо про підготовку державного перевороту в Україні.

Враховуючи важливість цієї інформації для кожного громадянина, ми надаємо повний текст заяви без змін та коментарів:

Я, народний депутат України Катерина Лук'янова, заявляю про спробу державного перевороту, який готує група народних депутатів від Партії регіонів.

Скориставшись своїм правом депутатської недоторканності, і залучаючи до своїх злочинних дій дійсних працівників ряду силових структур, а також працівників приватних охоронних підприємств, парламентарії від Партії регіонів уже здійснили успішне захоплення ряду державних об'єктів за допомогою неконституційних і незаконних методів.

Незаконне проникнення в приміщення поліграфкомбінату «Україна», на якому повинні друкуватися виборчі бюлетені, сьогоднішнє захоплення приміщення апеляційного суду м.Київ зі знищенням бази даних у комп'ютері голови суду, рейдерське захоплення знаних українських телеканалів і ряду державних підприємств наче скопійовані ними з інструкції революціонерів минулого століття, де заради здійснення держперевороту радили захопити пошту, вокзал, телеграф.

Я впевнена, що нинішні захоплення спецоб’єктів, здійснені депутатами від ПР, не останні, а навпаки - перші в ланцюжку дій, намічених ними заради дестабілізації й деморалізації країни й увергнення її в хаос для проведення в ній держперевороту силовим методом і захоплення влади.

Відомо, що до президентських виборів 2010 року для Партії регіонів був розроблений спеціальний сценарій, за яким групи народних депутатів, користуючись своєю недоторканністю, зможуть проникнути на практично будь-який об'єкт країни, навіть із діючим суворим режимом охорони, і дестабілізувати його діяльність або припинити її зовсім.

Я заявляю, що Партія регіонів, знайшовши лазівку в національному законодавстві, спустила з ланцюга страшний прецедент - політичний тероризм, де-факто нікому непідвласний і непідсудний в Україні, і в цей час готується його використати для державного перевороту й свого неконституційного приходу до влади.

Водночас Партія регіонів демонструє готовність розправлятися зі своїми політичними опонентами за допомогою зазначених методів. Мені боляче про це говорити, але вчора Партія регіонів, насолоджуючись своєю безкарністю, випробувала технологію політичного тероризму на групі «Народної самооборони», захопивши її офіс у місті Житомир і приймальню народного депутата Олега Новікова.

Як народний депутат України, я звертаюся до Президента країни Віктора Ющенка, до прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, до міністра МВС, Генпрокуратури, СБУ й громадськості з вимогою зупинити антиконституційну революцію й спробу скинення нинішньої влади парламентськими представниками Партії регіонів. Прошу за допомогою законодавчих методів негайно припинити практику захоплення депутатами-«регіоналами» ряду об'єктів державного значення, зняти депутатську недоторканність із осіб, помічених у цих захопленнях і покарати їх за цю незаконну діяльність за всією суворістю закону. А також припинити подальше здійснення ними спроби державного перевороту.

Я розумію, що на ці дії державі знадобиться час, якого в неї, можливо, і не залишилася, з огляду на те, що державний переворот вже провадиться згідно плану Партії регіонів. Тому поки що в України залишається остання надія - на МВС, як на єдиний бастіон демократії, ніким не куплений, не заляканий і цілком дієвий.

З повагою, Катерина Лук'янова,
народний депутат України


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.