Спадкоємці кривавих диктаторів Леніна і Сталіна втіхаря підтримали олігарха Януковича

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 28.01.2010 16:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9057

Комуністична партія України прийняла рішення підтримати в другому турі президентських виборів лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Про це сьогодні на 26-ій сесії Донецької обласної ради повідомив депутат облради, член Центрального комітету КПУ Сергій Ільїн.

Він зазначив, що рішення про підтримку кандидата Віктора Януковича було прийнято на останньому пленумі ЦК Компартії.

"Ми, комуністи, 20 січня 2010 року на Пленумі Центрального комітету, на якому був я, як член ЦК, прийняли рішення підтримувати на виборах у другому турі лідера Партії регіонів Януковича Віктора Федоровича", - сказав Ільїн.

При цьому він додав, що "з цього питання першим виступав наш секретар Донецького обкому КПУ Микола Кравченко, і він аргументовано довів, що у нас немає іншого виходу".

Між тим, уважне вивчення керівних матеріалів партії вірних ленінців засвідчило, що або їхній лідер Петро Симоненко не виконав рішення керівного органу, або Ільїн тупо збрехав журналістам.

У Постанові об'єднаного пленуму компартії, датованого 22 січня, сказано, що найкласовоближчим є незавди послідовний "кандидат у Президенти В. Янукович. Ряд положень його передвиборної програми співзвучні з позицією нашої партії, Блоку лівих і лівоцентристських сил."

Однак, у цій постанові немає жодного слова про підтримку комуністами Януковича. Натомість є доручення Симоненку: "Пленум Центрального Комітету Компартії України схвалює підготовлені на основі Програми Блоку лівих і лівоцентристських сил Президією ЦК пропозиції кандидату в Президенти України і доручає Президії Центрального Комітету, першому секретареві ЦК П.М. Симоненку провести відповідні переговори з кандидатом і прийняти на їх основі необхідні кроки для реалізації позиції нашої партії. Про хід і результати переговорів оперативно інформувати партію і громадськість."

Станом на цей час жодної інформації про результат переговорів Симоненка з Януковичем нам, як громадськості, знайти на офіційному ресурсі КПУ не вдалося.

Проте, по голосуванню у парламенті ми побачили, що близькість штатних "захистників" обездоленних: мільйонера Януковича і далеко не злиденного ленінця Симоненка - цілком реальна. І не тільки в цьому, а й у потребі навішувати локшину на вуха довірливих виборців.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.