Львівський штаб Януковича проплатив агітку Шухевича

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 29.01.2010 14:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9065

Агонізуючий львівський штаб кандидата в Президенти Віктора Януковича, який спромігся потішити свого патрона «аж» 5,68% голосів мешканців Львівщини у першому турі виборів, вирішив не гребувати жодними методами, лиш би завадити галичанам у другому турі зробити свій свідомий вибір.

Яскравим прикладом цього є абсолютно аморальна «джинса», яку під особисті гарантії очільника штабу Януковича на Львівщині Петра Писарчука оплатити вихід «заказухи», 28 січня надрукували деякі районні газети Львівщини, повідомляє прес-служба Львівського виборчого штабу Юлії Тимошенко.

Мова йде про так звану «заяву об’єднання національно-патріотичних сил Львівщини», у якій лунають заклики прийти на вибори 7 лютого та проголосувати проти обох кандидатів. Псевдо-патріоти «прикриваються» позицією діючого Президента Віктора Ющенка, котрий закликає або не йти на вибори 7 лютого, або голосувати проти обох кандидатів.

Сама заява була розіслана редакціям районних газет з електронної скриньки: ideologis@ukr.net з приписом: «Шановні друзі, прошу розмісити данний матеріал (Звернення національно патріотичних сил). Оплату гарантую П.Писарчук» (подаємо мовою оригіналу) – копії підтверджень додаємо».

Львівський обласний виборчий штаб кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко категорично засуджує такі методи ведення політичної боротьби. Більш того, такими заявами штаб Януковича на Львівщині вкотре підтвердив спільну роботу та координацію штабів Ющенка та Януковича у боротьбі проти Юлії Тимошенко.

Найбільш цинічним виглядає заклик «проголосувати проти обох кандидатів». Тобто штаб Януковича, який мав би робити усе для того, щоби завоювати максимальну прихильність виборців, сам закликає не голосувати за свого кандидата. Такого цинізму в бажанні не пустити до влади демократичного проєвропейського кандидата – Юлію Тимошенко – не бачив мабуть жоден фахівець з політичних технологій не лише на теренах України.

Вважаємо за необхідне окремо звернутися до шановних підписантів – Юрія Шухевича, Бориса Возницького, Івана Геля, Олеся Гуменюка та інших. Шановні друзі, ваш щирий біль за долю України не підлягає жодним сумнівам, як і бажання бачити нашу державу квітучою та могутньою. Відтак, не дозволяйте використовувати своє ім’я у брудних політтехнологічних ігрищах. Закликаємо згаданих у цьому абзаці достойників публічно спростувати свій підпис під цим політичним брудом.

Хочемо вкотре закликати мешканців Львівщини і всієї Галичини прийти 7 лютого до виборчих дільниць і проголосувати за Юлію Тимошенко, яка чітко заявила про єдину державну українську мову, виведення Чорноморського флоту РФ у строки, передбачені Конституцією України, розвиток демократичних досягнень та багато інших ключових позицій, які поділяє кожен патріот України.

А горе-технологів зі штабу Януковича хочемо вкотре попросити провадити кампанію максимально коректно та виважено і запевнити: будь-які (навіть найбрудніші та найцинічніші) способи через брехню та маніпуляції позбавити галичан права обирати собі владу – зазнають цілковитого фіаско.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.