Визначитися з вибором громадянин може тільки зрозумівши, в чому різниця між кандидатами

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 29.01.2010 15:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9067

Важливим, для прийняття рішення значної кількості людей, що голосували за інших кандидатів та не визначилися кого підтримати у другому турі, буде чітке розуміння відмінності між Юлією Тимошенко і Віктором Януковичем та оцінка ефективності урядових команд двох кандидатів у Президенти.

Про це заявив журналістам віце-спікер парламенту Микола Томенко у Луцьку.

З огляду на це, Томенко звернув увагу, що фракція Блоку Юлії Тимошенко обговорювала питання формування уряду. «У нас є готовність разом із Сергієм Тігіпко та іншими політиками формувати уряд, в який необхідно залучити найбільш професійних фахівців з різних галузей, оскільки сьогодні перед країною стоять надзвичайно серйозні завдання і їх треба вирішувати», - розповів він.

Томенко наголосив, що в БЮТі немає застережень щодо того, що в майбутньому уряді будуть представники не лише БЮТу та тих політичних партій, які сьогодні підтримують Тимошенко.

Натомість, Томенко назвав незрозумілими логіку і принципи формування уряду за президентства Віктора Януковича. «Очевидно одне, що це буде політик із середовища Партії регіонів, а сам уряд буде формуватися виключно відомими представниками нинішнього тіньового уряду, що очолює Янукович», - зауважив віце-спікер.

«Ідеально, - сказав Томенко, - щоби порівняння програм урядів відбулося 1 лютого на теледебатах, як це передбачено законом». Він також спрогнозував, що Янукович все-таки прийме рішення взяти участь у теледебатах, не дивлячись на те, що його оточення всіляко відмовляє його від цього.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.