Згвинчування цін, як піар-технологія Лідера

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 31.01.2010 17:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9078

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що сьогодні немає жодних підстав для підвищення цін на цукор, соняшникову олію та інші продукти харчування.

Про це вона заявила в Дніпропетровську під час телемосту.

Вона переконана, що підвищення цін на продукти харчування є спланованою змовою монополістів, піартехнологією з метою приходу до влади олігархії.

Прем'єр повідомила, що протягом останніх двох тижнів в Україні працює спеціальна політична технологія, яку започаткували ті великі корпорації, які тримають в руках виробництво цукру та олії.

"Вони на два тижні роблять істерію, звинувачують у цьому уряд, але я хочу вам сказати, що це лише технологія, і зразу після виборів ціни стануть на свій рівень", - запевнила прем'єр-міністр.

Тимошенко заявляє, що після президентських виборів курс гривні буде стабілізовано і повернуто до рівня 6-6,5 грн/дол.

"Реальний курс, який дасть стабільне відчуття для українських родин і бізнесу, має становити 6-6,5 грн/дол.", - зазначила глава уряду.

Тимошенко також повідомила, що має намір докорінно змінити грошово-кредитку політику в Україні. За її словами, кредитні ставки для підприємців мають відповідати світовій практиці і надаватися не лише під заставу майна, але й через систему страхування. Для цього, підкреслила прем'єр-міністр, в Україні буде створено державний банк розвитку, через який буде кредитуватися малий і середній приватний бізнес.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.