Дебати поза очі. Янукович знову втік від публічної дискусії

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 1.02.2010 15:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9086

Заступник голови Партії регіонів Ганна Герман вкотре наголошує, що кандидат у президенти Віктор Янукович сьогодні не братиме участі у теледебатах із своїм політичним опонентом Юлією Тимошенко.

Про це Герман заявила сьогодні на прес-конференції у Києві.

Герман підкреслила, що замовлені Тимошенко рекламні ролики, які зараз активно транслюють в ефірах телеканалів, про те, що сьогодні Янукович начебто візьме участь у теледебатах з Тимошенко, вводять суспільство в оману.

«Сьогодні у чемпіонаті в брехні Янукович участі брати не буде. Це є давнє рішення Януковича. І сьогодні цей чемпіонат буде проходити «соло». Тимошенко буде продовжувати робити, що вона робила упродовж п’яти років – литиме безпрецедентний бруд у бік Януковича, а також давати нові обіцянки», - зазначила народний депутат.

Водночас вона також повідомила, що сьогодні Янукович братиме участь у прямому телевізійному ефірі, зокрема, відповідатиме на запитання журналістів і експертів і програмі «Кращий кандидат», яка вийде о 21.30 на телеканалі ICTV.

Від “Аратти”: те, як у Партії регіонів трактують фундаментальні традиції вільного вибору громадян - навіть не дивує. А скоріш за все просто ображає кожного громадянина, який прагне зробити свідомий і зважений вибір. Бо те, що спікери ПР та й сам Янукович називають "чемпіонатом брехні" у нормальному суспільстві є публічна дискусія претендентів щодо фундаментальних принципів програм, які вони пропонують на вибір суспільства. Адже, у демократичному суспільстві прийнято обирати не пахана і не князька, а програму, яка прийнятна для більшості.

Якщо підходити до дебатів претендлентів саме з цього боку, то наразі очевидно, що програма Януковича - не більше ніж примітивний лохотрон. Взагалі, в нас є всі підстави вважати, що сам Янукович навряд чи читав цей документ. Бо його публічні обіцянки, які він щедро навішує на вуха народу, здебільшого не кореспондуються з його письмово задекларованими намірами. Більш того, - більшість обіцянок Лідера лише демонструють його правове невігластво, оскільки виконання їх вимагає прямо порушити чинне правове поле. Про такі високі матерії як відповідність посул економічним реаліям і законам, - ми взагалі не будемо згадувати: немає предмету аналізу, є лише базікання на рівні незакінченої середньої освіти.

Очевидно, що саме реальний освітній рівень кандидата й є справжньою причною, чому піарщики порадили Лідеру уникати прямих дискусій з фахівцями управлінцями і економістами.

Єдине, з чим ми не можемо не погодитися, так це із визначенням "чемпіонат брехні", бо кращої назви для піару Януковича просто не знайти.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.