Херсонські мільйонери цинічно користуються патріотичними ідеями

Автор/джерело -  © “Народний контроль”



Дата публiкацiї - 2.02.2010 04:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9094

У місті Херсоні команда відомого місцевого алюмінієвого магната Андрія Путілова не приховуючи використовує патріотичні настрої в суспільстві.

Сергій Кириченко відстоює національні інтереси українців

Нещодавно вони довели свою повну неспроможність генерувати будь які ідеї. Тому вони вдалися до банального плагіату методів роботи та політичної агітації у свого основного конкурента на виборах голови м. Херсон 30 травня 2010 року – Сергія Кириченка.

Вже понад 20 років Сергій Кириченко відстоює національні інтереси українців взагалі, та херсонців зокрема. Також профспілка "Народний контроль", яку очолює Кириченко, стоїть на засадах слов’янської єдності. У місті Херсон проживає понад 130 національностей, проте слов’янське населення складає переважну більшість (90%), і це не можна не враховувати!

Як відомо, нас, слов’ян об’єднує потяг до правди та відчуття справедливості. Саме тому гасло «Ми – за правду! Ми – за Херсон!» було обрано слов’янським кандидатом.

Олігарх Андрій Путілов мавпує патріотичні гасла

Через два тижні після появи гасла Сергія Кириченка у інформаційному просторі на газетних розкладках, через які роздаються «безкоштовні» агітаційні матеріали місцевого олігарха Андрія Путілова, з’явився напис «Правду – херсонцям». На його сайті та в газетах не має жодної згадки про «Правду – херсонцям!». Поки що, але ми очікуємо їх появу у найближчому часі.

Здається, що олігархи розуміють, що дешевими обіцянками золотих гір людей не купити, тому і вдаються до таких дешевих та злодійських трюків як-то використання не своїх патріотичних гасел, на які існує соціальне замовлення в Херсоні. Ганьба, дешевим популістам!


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.