СБУ не виявила у лісах навколо Києва партизанів Януковича

Автор/джерело -  © ІМК



Дата публiкацiї - 2.02.2010 14:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9098

Голова СБУ Валентин Наливайченко спростував інформацію про те, що в санаторіях та базах відпочинку Київської області перебувають бойовики, які нібито повинні були перешкоджати проведенню другого туру президентських виборів.

Про це він сказав сьогодні під час прес-конференції.

"Я відповідально заявляю, після того, як ми відпрацювали кожен санаторій, кожну базу відпочинку в Київській області... Немає бойовиків, людей зі зброєю, не треба залякувати громадян", - сказав Наливайченко.

Він також додав, що СБУ взяла на контроль це питання та закликав громадян України не звертати уваги на чорний піар і спокійно приходити і голосувати на виборах.

Від “Аратти ”: навіть нам, не посв'яченим у таємниці оперативно-розшукової діяльності, відомо, що для того, аби улаштувати безлади під час виборів, необов'язково зосереджувати у лісах навколо столиці екіпіровані та озброєні партизанські загони.

Проте, ми чули і чуємо заяви Віктора Януковича про готовність регіоналів "захистити" результати виборів, зрозуміло, на його користь.

Як це відбувалося - ми побачили у 2004 році, коли озброєні металевою арматурою "прихильники" Януковича били беззбройних пікетувальників на площі перед ЦВК. До речі, ніхто не чув, аби когось із цих злочинців притягнули до відповідальності.

Ціікаво, що ж скаже пан Наливайченко, якщо щось подібне станеться нині? Чи буде розповідати, як криміналітет використовує телепартацію?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.