Під Києвом знайшли партизанів Януковича

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 3.02.2010 12:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9112

Газета “Комерсант-Україна” опублікувала список населених пунктів під Києвом, в які, за даними МВС, приїде тисяча “спортсменів” від Партії регіонів.

Як повідомило джерело видання в міністерстві, міліція має в своєму розпорядженні інформацію, що завтра, 4 лютого, в населені пункти під Києвом прибудуть «представники зі східного регіону».

Зокрема, 300 чоловік поселяться в санаторії «Пролісок» (село П’ятихатки, Обухівський район), 250 чоловік - в дитячому оздоровчому таборі «Енергія» (смт Ворзель, Києво-Святошинський район), 100 чоловік проживатимуть в селі Рожни, ще 50 - в селі Липки (обидва - Броварський район).

Нагадаємо, що вчора в.о. глави МВС Юрій Луценко заявив про наміри Партії регіонів (ПР) привезти в Київську область близько тисячі «спортсменів і охоронців» для участі в акціях після другого туру президентських виборів.

Раніше про це говорила також прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, після чого була проведена перевірка СБУ, яка нічого не виявила.

У Партії регіонів заперечують інформацію про те, що їх представники і прихильники кандидата в президенти Віктора Януковича звозять до Києва і області бойовиків з регіонів.

«Так, ми проводили акції під Центрвиборчкомом після першого туру, але якщо на цьому мітингу були спортсмени, то це звичайні громадяни, що займаються спортом, і у жодному випадку не бойовики. Не можна сказати, що це спеціально відібрані люди для якихось цілей - це не так. Якщо у нас виникне необхідність закликати прихильників на мітинг, провести масову акцію, ми з цим завданням справимося за рахунок активу Київської області, - заявив виданню глава київської міської організації ПР, народний депутат Василь Горбаль.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.