ГПУ і Партія регіонів вже розпочали політичні репресії

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.02.2010 13:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9113

Блок Юлії Тимошенко висловлює рішучий протест проти політичних репресій, які розпочала Генеральна прокуратура проти суддів Апеляційного адміністративного суду.

Про це заявила прес-служба.

"Протягом останніх днів на допити були викликані більше половини складу цього суду. Також на допити до прокуратури викликають помічників суддів та секретарів судових засідань. Більше того, заступник Генпрокурора Віктор Кудрявцев особисто навідувався до Апеляційного адмінсуду". - повідомляє прес-служба.

"Апеляційний адміністративний суд досі захоплений депутатами від Партії регіонів, які перебувають у кабінетах суддів, кабінеті голови суду та у залі судових засідань. «Регіонали» втручаються в порядок розподілу справ, тиснуть на суддів, даючи вказівки щодо судових рішень". - говориться у заяві.

БЮТівці заявляють, що сьогодні Генеральну прокуратуру перетворили у підрозділ Партії регіонів, яка стала інструментом залякування та тиску на судову гілку влади.

"Партія регіонів добре усвідомлює, що її кандидат не має жодних шансів на перемогу у разі проведення чесних виборів. Саме тому вона нахабно втручається у роботу судів з метою легалізувати фальсифіковані результати виборів". - наголошується у заяві.

Блок Юлії Тимошенко закликає суддів не піддаватися на тиск і чесно виконувати покладені на них українським народом і Конституцією України обов’язки.

"Ми заявляємо, що не дозволимо криміналітету забрати у народу право на незалежне судочинство. Запевняємо, що Блок Юлії Тимошенко не допустить будь-яких незаконних дій по відношенню до суддів щодо яких сьогодні Партія регіонів здійснює політичні репресії". - заявляє прес-служба.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.