Регіонали вичікують, коли розглянуть поправки, щоб протягнути легалізацію фальсифікату

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.02.2010 16:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9119

Парламент продовжує розглядати поправки до закону про внесення змін до закону про вибори Президента України.

Позачергове пленарне засідання було скликано за ініціативою Партії регіонів. На ньому, за ініціативою регіоналів, розглядається поправки до закону про вибори, ініційованому Олександром Лавриновичем.

Законопроект до другого читання не був підготовлений, відповідно до вимог чинного законодавства й не роглянутий у профільному Комітеті, оскільки термін подання поправок і зауважень до законопроекту ще не закінчився.

Натомість за командою спікера парламенту Володимира Литвина ( про що він сам повідомив на засіданні) вночі було виготовлено і розмножено порівняльну таблицю до другого читання. У документі відсутні підписи відповідальних осіб, немає висновків науково-експертного управління, що обов'язкове для будь-якого законопроекту.

На даний час депутати розглянули близько 190 поправок. На табло висвічується присутність 206 карток народних депутатів. За словами нардепа Юрія Крмазіна, регіонали після перерви заблокували столи реєстрації і не допустили до них інших нардепів. Отже, наразі у залі засідань відсутній кворум, необхідний для прийняття рішень, однак постатейне голосування триває.

Водночас народні депутати з фракції Партії регіонів збираються біля президії парламенту. Раніше поблизу президії перебувало п’ять депутатів, а зараз їх вже 11. Вони заставили вхід у президію кріслом.

В сесійній залі на даний час відсутні члени фракції Блоку Литвина та дуже мало депутатів від блоку “Наша Україна – Народна самооборона”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.