30% грошей, виділених на ліквідацію наслідків аварій в Алчевську, вкрали

Автор/джерело -  © ICTV



Дата публiкацiї - 14.09.2006 19:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=912

Віце-прем`єр-міністр, міністр будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України Володимир Рибак обурений, що 30% коштів, виділених Алчевську взимку 2006 року на ліквідацію наслідків аварій на об`єктах ЖКГ, вкрадено.

Алчевськ. Зима.

”У Алчевську було горе й біда, і 30% грошей вкрали, і сьогодні цього ніхто не заперечує. Сьогодні говорять – давай гроші ще, тому що з`явилася нова людина, мер, а там люди страждають. Це все є, це реальності, з якими ми стикаємося”, - сказав В.Рибак у Донецьку під час виступу перед учасниками Всеукраїнської наради з проблем підготовки ЖКГ до зимового періоду.

Як передає УНІАН, він також акцентував, що уряд має намір працювати, незважаючи на труднощі, й не ”валитиме на попередників”.

Нагадаємо, 22 січня через пориву тепломережі 120-тисячний Алчевськ залишився практично без тепла. Близько місяця тривали роботи з ремонту внутрішніх тепломереж будинків і підключення їх до мережі теплопостачання. На ліквідацію наслідків аварії з резервного фонду держбюджету було виділено 22,5 мільйона гривень.

Від Аратти: як відомо, вже не перше скликання більшість у місцевому самоврядуванні міста Алчесвська належить партії "Регіонів", до керівництва якої й належить пан Рибак. Отже, нам залишається митикувати, що то було: яи сеанс нечуваної самокритики, чи дещо інше?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.