Щоб не було ілюзій. Що таке Донецьке диво?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 4.02.2010 15:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9136

У регіонах, де влада повністю контролюється регіоналами, - найменша тривалість життя і найбільша смертність від СНІДу та туберкульозу. Бо влада бачить в людях лише рабів, які мають сліпо виконувати примхи можновладців.

«У разі приходу до влади Віктора Януковича так зване «Донецьке диво» може стати нормою для усієї України. Що це за «диво» має знати кожен громадянин України перед тим, як 7 лютого зробити на дільницях свій вибір. А полягає воно в тому, що нині у Донецькій, Луганській, Дніпропетровській областях середня тривалість життя людини менша за пенсійний вік для чоловіків і складає лише 58 років. Це на 4 – 6 років менше, ніж у Центральній та Західній Україні», - повідомив народний депутат України, донеччанин Юрій Гримчак.

«При цьому смертність у цих регіонах від туберкульозу та ВІЛ/СНІДу в 3 рази вище, ніж у Києві чи Житомирі». – підкреслив він.

«Чому так сталося, що люди в Донбасі живуть менше, ніж в інших регіонах держави? Головне пояснення медиків – це нездоровий спосіб життя. Але, мабуть, найбільшу роль у зменшенні тривалості життя мешканців східних областей України відіграє соціальний чинник», - вважає народний депутат.

«Це відчуження «біло-блакитної» влади від соціальних проблем людини, звичка бачити у мешканцях регіону звичайнісіньких рабів, які повинні сліпо виконувати волю можновладців. Адже вони знають, що чим менше вартує людське життя, тим легше громадянина зробити залежним від волі того чи іншого князька. Чи такої України ми прагнули?», - резюмував Гримчак.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.