Янукович хоче засісти на Банковій на 10 років

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 4.02.2010 17:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9141

Кандидат у президенти, лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що розраховує на два п’ятирічні строки свого перебування на посту глави держави.

Про це Янукович заявив сьогодні на прес-конференції у Кривому Розі Дніпропетровської області.

«Я розраховую на 10 років», - наголосив він.

Янукович вкотре підкреслив, що стратегія реалізації його президентської програми, метою якої є всебічний розвиток держави, входження України до двадцятки найпотужніших країн світу, підняття рівня життя людей, відновлення і підвищення міжнародного авторитету держави, розрахована до 2020 року.

«Я буду на посту Президента намагатися працювати так, щоб через 5 років не було соромно дивитися людям в очі», - заявив Янукович, відповідаючи на уточнююче запитання, як йому вдасться бути переобраним на другий термін у разі перемоги на нинішніх президентських виборах.

Від “Аратти”: що таке сором у розумінні Януковича та його однопартійців, ми вчергове побачили вчора, коли транслювався процес створення законодавчого фальсифікату.

А який розвиток держави й нашого добробуту очікує у разі, якщо він таки потрапить у кабінет на Банковій - не важко також уявити, споглядаючи Донеччину, де цієї зими, під агітлохотрони, люди замерзали на смерть у власних оселях.

Вочевидь, що Україна, у виконанні влади Партії регіонів, була явно не для цих людей.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.